Despre Noi

Bună tuturor!

Au trecut mai mult de trei ani de când am lansat blogul nostru http://teachers-make.com. A fost felul nostru în care am înțeles să fim alături de profesori și părinți în perioada de pandemie. Am pornit cu numele de proiectuldeseara.com și, de aceea, multe dintre materialele noastre realizate în trecut, vor fi găsite cu semnătura Proiectul de seară. În timpul acestor trei ani am creat multe materiale pentru copiii preșcolari , pentru cei din grupa pregătitoare și copiii cu CES. Aceste materiale au fost oferite gratis și au putut fi solicitate prin email sau au putut  fi descarcate direct de pe blog.

Mulțumim tuturor celor care ne-au urmărit în acești ani și care au folosit materialele noastre. Aprecierile dumneavoastră pe rețelele sociale, e-mailurile primite, feed-back-ul primit pe cale orală sau scrisă ne-au încurajat în munca noastră.

După câteva luni de pauză, începând cu ziua de luni 14/11/2022 revenim cu postări zilnice, dar de data aceasta am creat un abonament care va costa 3 USD pe lună sau 32 USD anual. Vom oferi un singur tip de abonament care va permite abonaților să acceseze atât postările anterioare, din arhivă, cât și pe cele curente. În fiecare zi vom crea  o postare  în care vom enumera idei și sugestii de lucru pe diferite teme și competențe și cel puțin o fișă de lucru gratuită.

Dacă doriți să accesați o postare din arhivă sau pachetul cu activitățile prezentate în postările zilnice și nu aveți abonament,  veți fi direcționați pe pagina ‘’ Register/abonament ‘’. Această pagină poate fi accesată și din meniul afișat pe blog. (în partea de sus a blogului).

Abonamentul se poate plăti cu cardul sau prin Paypall. Plata cu cardul se face prin serviciul Stripe, care este o modalitate de plată directă, cu cardul. Acest blog este creat în WordPress, care oferă aceste două metode de plată . După efectuarea plății, veți primi o confirmare de plată pe adresa de email pe care o furnizați atunci când completați datele personale. Înainte să efectuați plata, vă rugăm să citiți condițiile impuse de abonamentul oferit de noi.

Pe aceeași adresă de email veți primi și notificări înainte cu 2 zile de a vi se reînnoi abonamentul sau înainte cu 2 zile de expirarea abonamentului. Notificările vor veni de pe adresa noastră de email: int.spec.ed@gmail.com. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, aceasta este adresa la care ne puteți scrie. De asemenea, ne puteți contacta pe messenger; adresa noastra de facebook este Teachers make.

Materialele pe care le veți accesa prin achiziționarea acestui abonament sunt create în exclusivitate de către teachers-make.com. Toate produsele educaţionale create de  teachers-make.com sunt protejate de Digital Millenium Copyright  Act. Achiziționarea unei licențe vă dă dreptul de a folosi materialele nostre, dar acestea vor rămâne, în continuare, proprietatea noastră. Este interzisă modificarea materialelor create de noi și redistribuirea lor ca și cum v-ar aparține.

După cumpărarea abonamentului veți putea fi logat și accesa materialele numai de pe un singur calculator. Vă rugăm sa nu dați datele de logare altor persoane și să respectați condițiile impuse de abonamentul creat de noi. Acest lucru este important și pentru a păstra în siguranță datele dumneavoastra personale pe care le-ați introdus atunci când ați creat abonamentul.

Vă mulțumim încă o dată pentru că ați fost alături de noi în această perioadă și sperăm să facem în continuare o echipă bună, astfel încât copiii și elevii noștri să aibă de câștigat.

Contact

int.spec.ed@gmail.com

Facebook

Teachers make