Gratis

Psihomotricitate

Fișe de lucru

Revenim cu fișele pentru dezvoltarea psihomotricității, care sunt utile pentru copiii preșcolari, școlari mici precum și pentru cei cu CES.

Tematica acestora va fi în concordanță cu tema unității de învățare, deci vom începe cu drăgălașii arici. Fișele vor viza pozițiile spațiale ale obiectelor, orientarea în pagină, remarcarea similarităților și diferențelor și multe alte componente ale psihomotricității.

Pentru copiii cu CES aceste noțiuni se formează în timp, prin exersare, din acest motiv aceeași noțiune va fi prezentată în mai multe feluri, până când copilul o va asimila.

Din experiența noastră cu copiii, aceștia sunt încântați să lucreze cu astfel de fișe, am ajuns la “performanța” de a realiza fișe individualizate. Pentru unii copii e nevoie de imagini mai mari, mai bine conturate, alții preferă imaginile mai alambicate, la care să coloreze fiecare componentă diferit.

Vă dorim succes!

Fişa gratis a zilei se poate descărca de aici.

propunem o colecție de 6  fișe de lucru pentru copii preșcolari, din grupa pregătitoare sau cu CES.

Fișele sunt  alb/negru iar sarcina copiilor este de a colora sau încercui anumite imagini cu culorile cerute. Graficele folosite sunt draguţe , ceea ce face sarcina plăcută.

Aceste fișe se pot accesa numai de către abonaţi.

Psihomotricitate-arici – Teachers make (teachers-make.com)

Abonaţi-va acum!

Register – Teachers make (teachers-make.com)

Contact

int.spec.ed@gmail.com