Prezentare-Cărticele de colorat şi numărat cu numerele de la 1 la 20

propunem  3 variante de cărticele de colorat si numărat cu numerele de la 1 la 20. Aceste cărticele sunt diferențiate pe 3 niveluri de dificultate si vin în sprijinul copiilor de grupa pregătitoare și a celor cu CES. Ele pot fi folosite cu elevii care sunt în diferite grupe de nivel, precum și cu același copil în diferite etape de insuşire a conceptului de număr. 

Cerinţele primei variante sunt:

trasarea numerelor de la 1 la 20

trasarea numerele naturale de la 1 la 20 cu litere

-numărarea şi colorarea  imaginilor aflate pe fiecare pagină

Această cărticică este folositoare copiilor care nu sunt încă la nivelul de a asocia numerele cu cantitatea corespunzătoare.

Adoua variantă este folositoare copiilor care lucreaza pe capacitatea de a asocia numerele de la 1 la 20 cu cantitatea corespunzatoare. Ei vor lucra de asemenea pe competenţele enumerate la descrierea primei variante.

Ultima variantă este folositoare copiilor care au capacitatea de a asocia numerele de la 1 la 20 cu cantitatea corespunzatoare si care au abilitatea de a desena un arici, independent sau după model . Copiii vor  trasa numere, cuvinte şi desena atâţia arici câti indică numerele aflate pe paginile carţii.

Abonaţii pot descărca povestea și fișele de lucru aici

Cărticele de colorat şi numărat cu numerele de la 1 la 20 – Teachers make (teachers-make.com)

Fişa gratis a zilei se poate descărca de aici.

Categories: Uncategorized

Tagged as:

Leave a Reply