Science activities

Animalele sălbatice

LUPUL

Animalele sunt iubite de toți copiii, de aceea vom continua să învățăm despre ele. După animalele din mări și oceane și după cele de la poli pe care le-am trecut în revistă până acum, anul acesta începem să prezentăm animalele sălbatice din zona temperată, prin urmare și cele de la noi din țară.

Având ca temă principală animalele, materialele noastre sunt structurate pe câte două săptămâni , fiecare zi având o abordare nouă. Cunoașterea mediului, matematică, citire, scriere, îndeletniciri practice, psihomotricitate, artă, toate abordează animalul prezentat în ziua de luni într-un filmuleț inedit.

Materialele noastre sunt originale, atât imaginile cât și textul, se adresează atât copiilor tipici de vârstă școlară mică precum și celor cu cerințe educaționale speciale pentru care adaptăm fișele, textele, sarcinile de lucru.

Anul acesta, 2023, începem cel de-al treilea modul școlar cu „lupul”, un animal uimitor.

Pentru că dorim să vă reamintim vouă, prietenilor, colegilor, părinților, terapeuților, celor care ne-ați urmărit constant în ultimii doi ani, ce fel de materiale concepem, vă invităm în săptămâna 9- 13 ianuarie să vă bucurați gratuit de rodul muncii noastre.

Un an rodnic, cu spor în toate vă dorim!

Echipa Teachers make.

Formatul pdf se poate descărca de aici.

Contact

int.spec.ed@gmail.com

Dacă doriți să cumpărați abonament lunar/anual la blogul nostru vă invităm să apăsați pe linkul de mai jos.

Register – Teachers make (teachers-make.com)