Matematică și știință

CUNOAȘTEREA ȘI EXPLORAREA MEDIULUI

LUPUL

Această activitate și cliparturile  utilizate pentru realizarea  acestui material au fost create de către Little bumble-bees class. Ne găsiți cu clipart și materiale educaționale pe https://www.teacherspayteachers.com/Store/Little-Bumble-bees-Class

Acest material se adresează copiilor de vârstă mică și elevilor cu C.E.S., fiind recomandat a se folosi în cadrul orelor de Cunoașterea și explorarea mediului. Pentru unele fișe de lucru este necesar ca elevii să aibă abilități de citire-scriere.

  În această săptămână vă propunem să învățăm alte  lucruri noi despre animalele sălbatice din zonele temperate. În cadrul acestui material  vă oferim câteva informații despre lup. Vă recomandăm plastifierea imaginilor care prezintă  alcătuirea animalului și informațiile generale despre acesta. Acestea le puteți așeza într-un loc vizibil în clasă pe parcursul abordării acestei teme. Materialul conține și un poster cu lupul. Puteți să puneți într-o mapă aceste informații și fișele de lucru rezolvate, realizând astfel o mini-cărticică despre lup, pe care copilul o poate răsfoi când dorește.

  Materialul este însoțit de imagini menite să faciliteze învățarea, informațiile fiind scurte, accesibile și concise.

Acest material se poate descarca de aici.

Contact

int.spec.ed@gmail.com