Ştiinţele pe inţelesul tuturor

CUNOAȘTEREA ȘI EXPLORAREA MEDIULUI/IEPURELE DE CÂMP

Acest clipart super dragut este creat de catre talentata Anca Corches. Fara clipartul creat de tine materialele noastre nu ar fi atat de atractive.

Cute Bunny Clipart by Little bumble-bees class | TPT (teacherspayteachers.com)

Little Bumble-bees Class | Facebook

Acest material se adresează copiilor de vârstă mică și elevilor cu C.E.S., fiind recomandat a se folosi în cadrul orelor de Cunoașterea și explorarea mediului. Pentru unele fișe de lucru este necesar ca elevii să aibă abilități de citire-scriere.

  În această săptămână vă propunem să învățăm alte  lucruri noi despre animalele sălbatice din zonele temperate. În cadrul acestui material  vă oferim câteva informații despre iepurele de câmp. Vă recomandăm plastifierea imaginilor care prezintă  alcătuirea animalului și informațiile generale despre acesta. Acestea le puteți așeza într-un loc vizibil în clasă pe parcursul abordării acestei teme. Materialul conține și un poster cu iepurele de câmp. Puteți să puneți într-o mapă aceste informații și fișele de lucru rezolvate, realizând astfel o mini-cărticică despre iepurele de câmp, pe care copilul o poate răsfoi când dorește.

  Materialul este însoțit de imagini menite să faciliteze învățarea, informațiile fiind scurte, accesibile și concise.