Ştiinţele pe inţelesul tuturor

ANIMALE SĂLBATICE-JOC EDUCATIV PENTRU EVALUAREA CUNOȘTINȚELOR

Acest material este realizat în Power Point. Pentru a putea juca acest joc educativ este necesar să descărcați materialul în computerul dumneavoastră. Deschideți ppt-ul, selectați din bara de sus opțiunea ”Slide Show”. Din bara care se deschide selectați opțiunea ”From Beginning”. Jocul este unul intuitiv, în care copilul trebuie să aleagă varianta corectă de răspuns. Fiecare răspuns greșit va întoarce copilul la slide-ul cu întrebări, dându-i posibilitatea să aleagă varianta corectă. Răspunsurile corecte vor fi recompensate. Pentru a trece la următoarea întrebare este necesar să dați click pe pagina cu răspunsul corect.

Este interzisă modificarea materialului sau comercializarea acestuia. De asemenea, cliparturile utilizate pentru realizarea acestui material sunt protejate prin Digital Milenium Copyright Act și nu pot fi utilizate în realizarea altor materiale sau comercializate.

Vă rugăm să nu postați acest material pe facebook sau bloguri de unde poate fi descărcat. Vă rugăm să postați link-ul de pe blogul teachers-make.com unde poate fi găsit.

DESCARCĂ AICI