Cerinţele abonamentului la http://teachers-make.com

Materialele pe care le veți accesa prin achiziționarea acestui abonament sunt create în exclusivitate de către teachers-make.com. Toate produsele educaţionale create de  teachers-make.com sunt protejate de Digital Millenium Copyright  Act. Când cumpărați o licență aveți dreptul doar de a folosi materialele noastre, care vor rămâne în continuare proprietatea noastră. Este interzisă modificarea materialelor create de noi și redistribuirea lor ca și cum v-ar aparține. Este interzisă copierea cliparturilor folosite în materialelor noastre și redistribuirea lor.
Abonamentul se plătește lunar sau anual și pentru a menține acest abonament va trebui să-l reînoiți după 30 de zile sau 12 luni de la ultima plată.
Abonamentul lunar/anual vă va permite să accesați și să descărcați materialele care sunt în arhivă, precum și materialele publicate pe parcurs.
Atunci când  ați cumpărat un abonament lunar sau anual aţi intrat în posesia unei singure licenţe. Este absolut interzisă  postarea materialelor create de teachers-make.com ( atât cele pe care noi le oferim  gratis cât și cele acoperite de abonament) pe facebook, Instagram, bloguri, alte platforme, publicații tipărite sau alte moduri de publicare de unde materialele pot fi descărcate. Este absolut interzis să dați materialele create de noi chiar sub formă printată colegilor sau oricărei persoane care le solicită. Dacă un coleg sau părinte este interesat în a accesa materialele noastre vă recomandăm să îi dati linkul blogului nostru sau datele noastre de contact. 
Teachers-make își asigură dreptul de a vă cere numărul licenței atunci când  sunt suspiciuni legate de utilizarea materialelor concepute de noi.
Mulțumim pentru interesul arătat în procurarea  si folosirea materialelor noastre. Dacă aveți întrebări vă rugăm să trimiteți e-mail pe adresa int.spec.ed@gmail.com sau să ne contactați pe facebook la adresa Teachers make.